Rezidence Jistebnická

Lokalita: Praha 4 - Libuš
Typizace: od 1+kk do 4+kk, od 36m2 do 120m2
Cena: 2 823 005 Kč - 5 804 119 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.csas.cz/banka/content/inet/develop/cs/sc_4427.xml
Prodejce:
Rezidence Jistebnická

Rezidenční projekt se nachází v Praze 4 – Libuš. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost – obchody, školy, školky, lékař, pošta, veterinární klinika, sportoviště, radnice městské části, aj.

V blízkosti rezidence se prostírají - Michelský a Kunratický les, Modřanská rokle – které jsou vhodné pro výlety, sportovní i jiné aktivity ve volném čase. Celá Praha Libuš se rovněž pyšní jedním z nejčistších ovzduší v Praze.

Libuš má výborné spojení s centrem města, které obstarává osm autobusových linek. V blízkém dosahu lokality se nachází vnitřní dopravní okruh Prahy a v dohledné době dojde k jeho napojení na budovaný vnější silniční okruh Prahy.
Nově revitalizovaný komplex bude uzavřeným areálem s centrální ozeleněnou dvoranou.

Komplex bude přístupný vjezdy a vstupy z ulice Jistebnická se zástavbou nových rodinných vil a z ulice Libušská se starší řadovou zástavbou, mezi kterými se nalézá.

Projekt nabízí 29 jedinečných bytů v různých velikostech od 36m2 do 120m2, v kategoriích od 1+kk do 4+kk. Celý pouze tří podlažní objekt bude obsluhován schodišti i výtahy, k dispozici bude 28 parkovacích míst ve společných garážích, 6 dalších venkovních parkovacích stání bude na vyčleněných soukromých pozemcích v areálu, k většině bytů jsou přiřazeny sklípky. I menší byty mají svůj balkon, terasu či předzahrádku. Ve 3. NP je situováno několik mezonetových bytů loftového typu, s terasami ve střechách a sdruženými střešními okny.

Při včasném projednání mohou být realizovány klientské změny podle představ klientů, spočívající v dílčím uspořádání dispozic prostor, resp. ve změnách standardu vybavení bytů.

Nabídka uspokojí zájemce o kvalitní bydlení v nekonformním prostředí za dostupné ceny.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů