Rezidence Dívčí hrady

Lokalita: Praha 5 - Smíchov, Ulice U Dívčích hradů
Typizace: 1+kk - 4+kk, 33 m2 - 135 m2
Cena: 2 682 099 Kč - 11 657 929 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.rezidencedivcihrady.cz/cz/o-projektu/
Prodejce:
Rezidence Dívčí hrady

U oblíbeného výletního místa vrchu Děvín, ze kterého je krásný výhled na celou Prahu, bude stát nový bytový dům s moderním designem a krásnými výhledy. Velkou předností projektu je komorní velikost s třemi až pěti byty na patře. Byty jsou převážně koncipovány jako rodinné bydlení, ale v nabídce jsou i menší ateliéry, které mohou být vhodnou investicí.
Rezidence Dívčí hrady je určena pro náročnější klientelu, která preferuje bydlení v klidu, s dobrou dostupností do širšího centra. Rodiny s dětmi ocení zejména nabídku větších klasicky řešených bytů ,v nichž má každý člen rodiny své soukromí. Naopak ti, kdo hledají specifické dispoziční řešení a mají zálibu v nevšedních interiérech upřednostní byty s atypickým půdorysem umístěné v rozích domu. Tyto, díky velkým oknům nabízejí í jedinečné výhledy. Pro mladé budou jistě lákavé ateliéry ve dvou velikostech, které jim umožňují bydlení na dobré adrese za přijatelnou cenu.


Dům je rozdělen na dvě sekce, které dávají projektu komorní charakter. Na patře je maximálně 5 bytů, v některých podlažích jsou pouze dva byty. Toto uspořádání i velikost bytů zajistí svým majitelům dostatečné soukromí. Každý byt má parkovací stání v v suterénu.


Rozlehlý mezonetový byt s pobytovou částí v 1.NP a klidovou částí a výstupem na předzahrádku v 1.PP je vlastně „rodinným domem“, nenápadně zakomponovaným do objektu, v němž všechny starosti spojené s technickým zázemím řeší správní firma.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů