Rezidence Braník

Lokalita: Praha 4 - Braník
Typizace: 2+kk - 4+kk, 77 - 119 m2
Cena: 4,4 mil. Kč - 7,1 mil. Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.edgroup.cz/cz/aktualni-projekty/branik.html?p=lokalita
Prodejce:
Rezidence Braník

Rezidence Braník se nachází v ulici Nad Vinohradem v městské části Prahy 4 – Braníku. Projekt je umístěn ve stávající vilové čtvrti a navazuje tak na kulturu bydlení v této oblasti. Městská čtvrť Braník se v současné době řadí mezi jednu z nejvyhledávanějších lokalit Prahy, a to jednak pro kvalitu bydlení v tiché, klidné části města, jednak pro kompletní občanskou vybavenost a zároveň pro velmi dobrou dostupnost do centra Prahy. Autobusové a tramvajové linky jsou vzdálené 4 min. pěšky a do centra Prahy dopraví cestující cca za 10 – 15 min. Pro cestování autem uvítáte nedaleký nájezd na Barrandovský most a Jižní spojku. Pro odpolední procházky či sportování lze využít nábřeží Vltavy, které je v docházkové vzdálenosti. Pro milovníky aktivní relaxace je v blízkosti golfové hřiště, velký sportovní areál Hamr a rozsáhlá síť cyklostezek a tras pro in-line brusle.
Rezidence Braník Vám nabízí standardy vysoké kvality, jsou použity materiály od nejlepších světových výrobců. Je kladen důraz na bezpečnost, komfort a soukromí bydlení. Samozřejmostí jsou bezpečnostní vstupní dveře do bytových jednotek, elektrické ovládání stínění oken, kvalitní dřevěné podlahy nebo interiérové zakázkové dveře v čistém designu. Zřetel je kladen i na dosažení jedinečnosti projektu jako celku, příkladem je použití výjimečných materiálů na fasádě domu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů