Residence Nábřeží Beroun

Lokalita: Beroun -
Typizace: 1+kk - 5+kk, 38 m2 - 102 m2
Cena: 1,4 - 5,2 mil. Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.harmoniedomova.cz/novostavby-beroun/aktualni-novostavby-berounsko/byty---residence-nabrezi-beroun/prehled-bytovych-jednotek.htm
Prodejce:
Residence Nábřeží Beroun

V bytovém komplexu je celkem 133 bytových jednotek. Ke každé přísluší garážové či parkovací stání.

Budovy D, E
Chcete luxusní trvalé či víkendové bydlení?
Budovy u řeky jsou výjimečné výhledem na jez. Tomu jsme podřídili i dispoziční řešení jednotlivých bytů. Z každého obývacího pokoje a terasy či balkonu u něho je na řeku přímý výhled. Abychom vyšli klientům maximálně vstříc, vybrané byty jsme nedokončili. Klient si tak může zvolit vbavení bytu dle vlastních představ.
Budova D1 a E2 mají každá 7 bytů
Budova D2 a E1 mají každá 16 bytů.

Dokončení domu - jaro 2010


Budova A1
Chcete soukromí?
Rekonstruovaná budova bývalého pivovaru je výjimečná díky mezonetovým bytům umístěným ve 3. a 4. nadzemním podlažím a díky samostatným vstupům do jednotlivých bytových jednotek v1. a 2. nadzemním podlaží.
Budova A1 má celkem 27 bytů.

Dokončení jaro 2010



Budovy B1, B2, B3, budova C
Chcete koupit byt jako výhodnou investici?
Zajímavé spojení vytváří kompaktní celek a nabízí budově B a vbudově C bydlení vbytech od 1+kk do 5+kk. Díky výjimečným cenám jsou tyto byty výhodné jako investice a pro dlouhodobý pronájem – například pro mladé páry sdětmi (především zdůvodu dostupnosti sociální sítě).

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů