REZIDENCE ERASMUS

Lokalita: Brno - Královo Pole
Typizace: 1+kk - 3+kk, 32 m2 - 113 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
Poznámka: Družstevní výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/bytove-druzstvo-academicus/rezidence-erasmus
Prodejce:
REZIDENCE ERASMUS

Rezidence Erasmus mění pohled na kvalitní bydlení. Svojí polohou v blízkosti historického centra města a pohodlnou dostupností se řadí mezi výjimečné projekty v rámci města Brna.

Dům je vybaven recepcí a kamerovým systémem, ve vnitrobloku se nachází společná terasa přístupná pouze pro vlastníky bytů. V domě je výtah.

Rezidence Erasmus je moderní bytový komplex, skládající se z deseti nadzemních a jednoho podzemního podlaží.

Projekt nabízí komfortní bydlení v moderních bytech několika velikostí, od menších 1+kk, až po prostorově velkorysé 3+kk. Jistě oceníte, že každý byt má svůj balkon, lodžii, terasu nebo předzahrádku. Každý byt má navíc nad rámec vlastních komor a šaten. K relaxaci je pro vás připraven i vlastní vnitroblok s grilovacím koutkem a možností posezení. Představujeme Vám systém komfortního a bezpečného bydlení 21. století, který je tak úspěšný po celém světě.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů