REZIDENCE BOCHOŘÁKOVA

Lokalita: Brno - Žabovřesky
Typizace: 2+kk - 5+kk, 66 m2 - 160 m2
Cena: 5 900 000 Kč - 7 900 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.byty-bochorakova.cz/
Prodejce:
REZIDENCE BOCHOŘÁKOVA

Projekt obsahuje dva bytové domy a jeden samostatně stojící rodinný dům:

Třípodlažní bytový dům A
Počet bytů: 14
Součástí všech bytů jsou terasy, lodžie a balkony od 12 m2 do 31 m2. V suterénu budovy jsou umístěny sklepy a technické zázemí domu včetně vlastní plynové kotelny. Přízemní byty mají nejen terasy, ale i zahrádky.
Čtyřpodlažní bytový dům B
Počet bytů: 14
Suterén garážová stání 19
V suterénu jsou kromě garážových stání umístěny i sklepy a technické zázemí včetně vlastní kotelny.
Byty v přízemí mají nejen terasu, ale i zahrádku, byty ve 2. a 3.patře mají lodžie a balkony od 11,2 m2 do 25 m2. V obou čtyřpokojových bytech ve IV. NP je příprava pro klimatizaci a pro krb.
Samostatně stojící rodinný dům
Jedná se o přízemní dům 4+kk, který má tři ložnice, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem,halu, sklad, technickou místnost, vše o celkové podlahové ploše 142 m2, terasu 28 m2, samostatněstojící sklad 9 m2, garáž pro dvě auta 32 m2 a zahradu 100 m2, zastavěná plocha včetně oplocení zahrady 360 m2.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů