Půdní vestavba Žižkov - Prokopovo náměstí

Lokalita: Praha 3 - Žižkov
Typizace: 1+kk - 2+kk, 47 - 84 m2
Cena: od 2.999.000,- Kč vč. DPH
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.pudnibytyzizkov.cz/
Prodejce:
Půdní vestavba Žižkov - Prokopovo náměstí

Dům se nachází v samém centru městské části Praha 3 – Žižkov. Jedná se o rohový zděný činžovní dům z první poloviny 20. století. Dům má nyní 5 podlaží a je situován v památkově chráněné zóně.

Ve stávajícím půdním prostoru v 6.podlaží vzniknou 4 půdní byty o výměře 47-84 m2. Prostorové řešení bytů je navrženo tak, aby splňovalo náročné požadavky dnešního moderního bydlení. Klienti mají možnost úpravy vnitřních dispozic a výběru standardů. Parkování je možné na základě parkovacích karet pro rezidenty. Byty lze financovat hypotékou. Zároveň s půdní vestavbou dojde k výstavbě nového výtahu ve dvoře, k vybudování nového krovu a střechy. V instalačních jádrech již došlo k výměně společného stoupacího potrubí vody a kanalizace.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů