Příbram-Drkolnov - Dům C

Lokalita: Příbram - Drkolnov
Typizace: 1+kk - 3+kk, 33 m2 - 88 m2
Cena: 802 000 Kč - 2 177 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.czstavhold.cz/projekty/pribram_c/about.php
Prodejce:
Příbram-Drkolnov - Dům C

Developerská společnost CZ STAVEBNÍ HOLDING, a.s. Pardubice Vám nabízí možnost snadno dostupného, avšak komfortního a moderního bydlení v místní části Příbram 5 – lokalita Drkolnov. Výstavba bytového domu C s 43 b.j. navazuje na úspěšně dokončenou výstavbu bytového domu B s 53 b.j. a domu A s 53 b.j.



Příbram 5 – Drkolnov je umístěna na jižní straně města s výhledem na příbramskou krajinu. Plánovaná výstavba plynule navazuje na stávající sídliště a propojuje bytové domy na severní straně.
Předností této lokality jsou okolní hřiště, parky, lesy, stadion, koupaliště a rybníky – tyto přímo vybízí k procházkám, ale i k maximálnímu sportovnímu vyžití nejen mládeže. V zimním období je možnost využití lyžařského svahu.
V těsné blízkosti bydlení se nachází základní a mateřské školy, nákupní centra, restaurace, zdravotní střediska, benzinové stanice, pošta, letní kino…
Přímé spojení do centra města pravidelně zajišťuje místní MHD č. 1, 8, 10 a 17. Meziměstskou dopravu zajišťuje Cup Tour Bus, Bosák – zastávka cca 50 m od domu. K dispozici je i blízké vlakové spojení.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů