Novostavba bytového domu Říčany u Brna

Lokalita: Říčany - Višňová
Typizace: 2+kk - 3+kk, 55 m2 - 94 m2
Cena: 1 699 900 Kč - 2 929 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/unicareal-s-r-o/novostavba-bytoveho-domu-ricany-u-brna
Prodejce:
Novostavba bytového domu Říčany u Brna

Bytový dům je navržen jako zateplený, energeticky úsporný v tradiční a přesto progresivní cihelné technologii POROTHERM se železobetonovými stropy, dle požadavků tepelně technických norem a dle zásad navrhování stavebních konstrukcí. Dům je vybaven moderním osobním výtahem. Další domovní vybavení jako např. kočárkarna a vstupní prostory jsou navrženy v komfortním rozsahu. Vnější zpevněné plochy komunikací, parkovišť a chodníků jsou z betonové dlažby, resp. z asfaltobetonu, zbývající plocha pozemků bude zatravněna a část z nich bude sloužit jako zahrádky pro byty v přízemí. Bytový dům nabízí celkem 22 bytových jednotek v osobním vlastnictví od 2+kk do 3+kk v celkové výměře od 55,00 m2 do 94,00 m2. Ke každému bytu náleží balkon nebo terasa, k bytům v přízemí potom zahrádka, přístupná z obytného prostoru. Parkování automobilů je řešeno soukromým parkovištěm u domu a je již zahrnuto v ceně.Všechny byty mají vlastní sklep.

Vytápění bytů a ohřev teplé užitkové vody je zajištěn ze společné domovní plynové kotelny. Kuchyňská linka, kuchyňská baterie a obklad za kuchyňskou linkou není součástí standardního vybavení bytu. Změnu vybavení bytu lze provést v rámci tzv. „klientských změn“.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů