Nové byty Bohdalec 2.etapa

Lokalita: Praha 10 - Michle
Typizace: 1+kk – 3+kk, 32 – 78 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.praha-byty.cz/cz/nove/projekty/bohdalec-----2.etapa/projekt.html
Prodejce:
Nové byty Bohdalec 2.etapa

Objekt je navržen o 10 plných NP, 3 ustupujících NP a 2 plných PP. Severní část objektu je zapuštěna do terénu, na západní části navazuje na patro kanceláří. Hlavní vstup do objektu je pro majitele a návštěvníky bytů či ateliérů situován ze severní strany objektu na úrovni 1.NP. V úrovni 2.PP a 1.PP jsou umístěné parkovací stání, sklepní prostory a technologické místnosti. V jižní části objektu 1.PP a 1.NP jsou situovány komerční prostory. Ve vyšších podlažích jsou umístěny byty. Dále jsou v objektu umístěny sklepní kóje, schodiště, 2 výtahy, kočárkárna, technické místnosti. Každý byt a ateliér má balkón nebo lodžii. Terén okolo objektu prošel terénní úpravou, při které byla osazena vzrostlá a popínavá zeleň. Přístup a vstup do objektu je řešen jako bezbariérový.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů