Nové Letňany - dům C

Lokalita: Praha 9 - Letňany
Typizace: 1+kk - 4+kk, 37m2 - 112 m2
Cena: 1 941 544 Kč - 6 252 880 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www2.central-group.cz/bytova-lokalita.aspx?idLokalitaByty=111
Prodejce:
Nové Letňany - dům C

Praktické moderní a dostupné bydlení. Bytový komplex vzniká pár minut autobusem od stanice metra C Letňany a jednoho z největších obchodně-zábavních center v České republice. Obchodní centrum Letňany poskytuje dostatek prostoru k nákupům a zábavě. Kromě obchodů, multikina a restaurací nabízí také fitness, sportovní centrum, aquacentrum a zimní stadion. Letňany disponují veškerou občanskou vybaveností. V místě se nachází mateřská, základní i střední škola, pošta, zdravotnická zařízení a veletržní areál. Součástí obytného komplexu bude rozsáhlý centrální park s dětským hřištěm. V blízkosti lokality se buduje rozsáhlý mnohahektarový Lesopark Letňany se stezkami pro pěší, cyklisty, bruslaře i běžkaře.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů