Nová Valcha

Lokalita: Plzeň - Plzeň 3
Typizace: 2+kk - 4+kk, 52 m2 - 81 m2
Cena: 2,4 - 2,9 mil. Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.nova-valcha.cz/cs/
Prodejce:
Nová Valcha

Projekt Nová Valcha zahájil prodej bytových jednotek. V první fázi je v nabídce k prodeji 18 komfortních bytových jednotek o dispozicích 2+kk – 4+kk (52 – 81 m2) ve dvou bytových viladomech, 12 samostatných rodinných domů o dispozicích 3+kk a 4+kk s výměrou 89 – 114 m2 a vlastním pozemkem. Nabídku uzavírá 9 atriových rodinných domů s obytnou plochou 88 – 121 m2.

To vše je uspořádáno v urbanisticky a architektonicky jedinečném, dokonale propracovaném konceptu celého území, který nabídne maximální míru soukromí budoucích obyvatel a zároveň možnost budování sousedských vztahů v rámci celého území.

Budoucí domy budou zasazeny do původní vzrostlé zeleně, které bude v průběhu výstavby věnována zvláštní péče tak, aby byla v maximální míře zachována a umožnila od samého počátku splynutí nové výstavby s okolím.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů