Nad přehradou

Lokalita: Praha 10 - Hostivař
Typizace: 1+kk - 4+kk, 28m2 - 102m2
Cena: 1 600 000 Kč - 1 900 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.finep.cz/synweb/docs/uec_proj.aspx?DocID=67574&etap=O21
Prodejce:
Nad přehradou

Bytový projekt Bydlení Nad Přehradou je situován na rozhraní Horních Měcholup a Hostivaře.

Bydlení Nad Přehradou v Hostivaři reflektuje nejnovější trendy bydlení, kdy se vkusně kombinují výškové budovy s nízkou zástavbou. V první etapě projektu Bydlení Nad Přehradou vznikne jeden výškový bytový dům s přilehlými nízkými mezonetovými byty.

Projekt je koncipován s ohledem na stávající okolí a je vhodný pro rodiny s dětmi, milovníky sportu i ty, kdo vyhledávají klid a pohodu. Atraktivitu místa podporuje kompletní občanská vybavenost v okolí a široké množnosti relaxace a sportovního vyžití.

Vzhledem k lokalitě, typu projektu i dispozicím jednotlivých bytů je koupě bytu v projektu Bydlení Nad Přehradou velmi zajímavou investicí.



Místo je ideální pro všechny věkové skupiny, rodiny s dětmi, milovníky sportu i osoby vyhledávající klid a pohodu. K dispozici jsou nedaleké tenisové kurty, fotbalové hřiště, plavecký bazén a na své si přijdou i milovníci golfu. K procházkám či jízdě na in-line bruslích můžete využít přilehlý park. Pokud máte zájem o bydlení v blízkosti Hostivařské přehrady, pak je pro Vás Bydlení Nad Přehradou ideálním místem.

V těsné blízkosti Bydlení Nad Přehradou se nachází škola, školka, pošta, banka, nedaleko je supermarket i lékař.
Dopravní spojení je ideální. 2 minuty chůze se nachází dvě autobusové zastávky, Bolevecká a Nové Petrovice. Autobusem se lze dostat na metro Háje či Vysočanská, nedaleko je taktéž nádraží Hostivař.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů