Matějkova

Lokalita: Praha 9 - Vysočany
Typizace: 1+kk - 4+kk 32,7 m2 - 119,4 m2
Cena: 1 600 000 Kč - 8 430 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.codeco.cz/projekty/bytove_projekty/matejkova/
Prodejce:
Matějkova

Bytový projekt MATĚJKOVA pojmenovaný podle stejnojmenné ulice, vyroste v pražských Vysočanech v blízkosti divadla GONG. Nabízí celkem 61 bytů ve třech úrovních standardů, které klientům umožní vybrat si byt přesně podle jejich finančních možností.

Standardní vybavení bytových jednotek je navrženo v moderním stylu s důrazem na funkční využití jednotlivých místností a na budoucí hospodárnost provozu budovy. Každý byt bude mít samostatné měření vody, tepla a samozřejmě v ceně bytu bude již osazený elektroměr. Do každého bytu je zajištěna přípojka telefonu, vysokorychlostního internetu a STA.

Bytové vchodové protipožární dveře budou splňovat bezpečnostní třídu 3 a budou mít bezpečností zámkovou vložku a kování. Interiérové dveře o atypické výšce 2200 mm budou s obložkou, s rozetovým kováním a bude umožněna volba jejich barvy. Okna budou plastová a v 8.NP dřevěná EURO s izolačním dvojsklem. Vnitřní okenní parapety v barvě okna. Podlahu v obytných místnostech pokryje laminátová či dřevěná (v 8.NP) plovoucí podlaha s kročejovou tlumící podložkou. V koupelnách na WC bude keramická dlažba.

Koupelny budou obloženy velkoformátovými keramickými obklady a budou kompletně zařízeny sanitární keramikou, smaltovanými vanami, sprchovými vaničkami z litého mramoru se skleněnou zástěnou a pákovými bateriemi. Vybrali jsme pro Vás vybavení od renomovaných výrobců jako např. GROHE, HansGrohe, Kaldewei, LAUFEN, JIKA a další. Koupelny budou vytápěny žebříkovým tělesem a vybrané byty budou mít navíc el. podlahové topení.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů