Liberec - Bytový dům v Komenského ulici

Lokalita: Liberec V - Kristiánov
Typizace: 3+kk, 4+kk , 84 m2; – 109 m2
Cena: 4,4 mil. - 5,4 mil.
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.interma.cz/lokalita.php?id=33
Prodejce:
Liberec - Bytový dům v Komenského ulici

Bydlení v atraktivní klidné části centra Liberce, v těsné blízkosti městského parku u libereckého zámku.
Výstavba bytového domu probíhá v atraktivní lokalitě v bezprostřední vazbě na centrum Liberce, zámek, centrální náměstí, radnici a přitom je ve velmi klidném prostředí, zatěžovaném pouze lokální dopravní zátěží.

Moderně řešená fasáda je kombinací drobného hnědého režného zdiva a odhalených mírně zapuštěných prvků rámů, pojednaných šedou cementovou omítkou v barvě betonu. Fasáda „nástavby“ je řešena jako abstraktní systém širokých pilířů a velkých prosklených otvorů, které budou stíněny vnějšími stínícími prvky.

Nadzemní část domu má 3 patra a ustupující podlaží, které volně parafrázuje téma střešních partií sousedních domů. V běžných podlažích jsou vždy dva byty o velikosti 3+kk a jeden o velikosti 4+kk. Charakteristickým prvkem domu jsou nárožní lodžie, které přísluší ke každému bytu a výrazně ovlivňují jeho výraz. V ustupujícím podlaží jsou umístěny dva byty, které mají obytné terasy. V podzemním podlaží je kromě technického zázemí domu 14 garážových stání.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů