Lesní město

Lokalita: Blansko - Češkovice
Typizace:
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/picador-spol-s-ro/lesni-mesto
Prodejce:
Lesní město

Uprostřed rozmanité krajiny Drahanské vrchoviny, na dosah jedinečné oblasti Moravského krasu, v těsné blízkosti města Blanska je zasazen projekt rodinných domků nazvaný Lesní město.

Lokalita bohatá na neopakovatelné přírodní úkazy, památky kulturní, technické či historické otevírá náruč novým obyvatelům. Ti zde najdou svůj nový domov, své útočiště v krajině, která jim přiroste k srdci a ztotožní se s jejich identitou.

Necelých dvacet kilometrů dělí Lesní město od Brna, dopravní tepna železniční i silniční protínající Blansko zaručuje snadnou a kvalitní dopravní návaznost. Klidná lokalita obce Češkovice ležící nad městem Blanskem nabízí dostatečné množství venkovské atmosféry a přírody, blízkost okresního města pak poskytuje bohatost nezbytných služeb. Těsné propojení venkova a města se stává ideální kombinací pro život v 21. století.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů