Krásné Počernice

Lokalita: Praha 20 - Horní Počernice
Typizace: 2+kk - 4+kk, 70 - 124 m2
Cena: 5,1 - 7,5 mil. Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.krasnepocernice.cz/cz/krasne-pocernice
Prodejce:
Krásné Počernice

Projekt KRÁSNÉ POČERNICE je situován v jižní části území městské části Prahy 20 – Horních Počernic mezi ulicemi V Lukách a Jeřická. Lokalita přímo navazuje na dokončený obytný soubor „V Lukách“ a má nejen velmi dobrou dostupnost do centra města, ale i na většinu hlavních dopravních tahů z Prahy.

Z Černého Mostu sem jezdí autobusy č.222 a 261.

Krása projektu KRÁSNÉ POČERNICE je nesporná a to nejen z hlediska designu, ale hlavně svou „chytrostí“ a pojetím vnitřních prostor všech budov. Snad každý metr čtvereční má své využití a opodstatnění. Nízkoenergetické stavby a plýtvání místem nejde dohromady, proto je každý prostor využit opravdu maximálně a výsledek opravdu stojí za to.

Projekt KRÁSNÉ POČERNICE je přímým pokračovatelem úspěšného projektu „V Lukách“ oceněného titulem „Stavba roku“, který byl kolaudován v roce 2008. Druhá etapa navazuje na dokončenou část nejen lokalitou, ale zejména použitím osvědčených technologií a postupů (tepelná čerpadla, rekuperace, ekvitermní regulace...), která jsou zárukou nízkých provozních nákladů. Projekt KRÁSNÉ POČERNICE splňuje přísná kritéria pro udělení Průkazu energetické náročnosti budovy třídy A, což je nejlepší možné hodnocení.

V lokalitě jsou navrženy 4 objekty na pozemcích o celkové výměře 8.956 m2.

Stavební povolení bude vydáno na jaře 2011, samotné zahájení stavby v létě 2011. Dokončení stavby na podzim 2012.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů