Kaskády u Botiče - I. etapa

Lokalita: Praha 10 - Záběhlice
Typizace: 1+kk – 3+kk, 28 m2 - 77 m2
Cena: 1 926 600,- Kč - 4 885 617,- Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.praha-byty.cz/cz/nove/projekty/kaskady-u-botice---i.-etapa/projekt.html
Prodejce:
Kaskády u Botiče - I. etapa

Obytný soubor „Kaskády u Botiče“ představuje soubor šesti bytových domů jejichž výstavba je rozložena do 2 etap. V první etapě jsou zahrnuty domy A1 a A2.

Celý komplex je umístěný v atraktivní lokalitě Prahy 10 - Záběhlic. Lokalita slučuje praktické výhody velkoměsta s těsným sousedstvím přírodního parku Hostivař – Záběhlice a přírodní památkou Meandry Botič. Projekt nabídne kvalitní bydlení v příjemné lokalitě a zeleni. Dopravní spojení je také dobré a jistě uspokojí i náročné klienty.
Projekt se nachází v Práčské ul. a je umístěn na mírném svahu, který se směrem k jihu, svažuje. Podél Práčské ulice jsou umístěny dva pětipodlažní a šestipodlažní bytové domy (A1, A2). V domě jsou převážně byty 1+kk až 3+kk, které jsou převážně orientovány na jih. Mezi domy je velká terasa, přímo napojená na chodník podél Práčské. Z ní jsou přístupny komerční plochy v přízemí obou domů.
Dostupnost lokality

Dostupnost lokality je zajištěna prostřednictvím MHD a to autobusové zastávky Záběhlická škola a to linek č. 138 a 224 (Skalka, Strašnická). Projekt je výborně dostupný i do centra města a na jižní spojku, popř. dálnici.

Nespornou předností nového projektu je veškerá občanská vybavenost (nákupní centrum Park Hostivař, ale i nedaleká nákupní a zábavním centra Eden a Chodov). Dále blízkost mateřské, základní i střední školy a především blízkost zdravotnických zařízení (Poliklinika Zahradní město). Navíc také sportovní centrum Hamr (tenis, squash, aerobic, atd.), plavecký stadion Slavia, atd

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů