Kaskády Barrandov IV

Lokalita: Praha - Hlubočepy
Typizace: 1+kk až 4+kk , od 47 m2 do 100 m2.
Cena: 2 350 022 Kč - 5 545 668 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.finep.cz/cs/kaskady-barrandov-IV/o-projektu
Prodejce:
Kaskády Barrandov IV

Kaskády Barrandov IV navazují na již vybudovanou část Nového Barrandova, Kaskády Barrandov II a III.
V letech 2001 – 2005 postavil FINEP na Barrandově na 1000 nových bytů v projektech Panorama Barrandov a Kaskády Barrandov II a III. Jejich realizace vyvolala mnoho pozitivních ohlasů, a to i důvodu propojení bytové výstavby s komerčními plochami, ve kterých se v současnosti nachází restaurace, nejrůznější obchody a služby.

Nová etapa Kaskády Barrandov IV plynule navazuje na předchozí realizované etapy Kaskády Barrandov II a III. Nově navrhovaná výstavba vytvoří tzv. "hnízda" domů, která budou pro pěší volně prostupná, ale současně vytvoří polosoukromé prostory s dětskými hřišti, vodními prvky a relaxačními plochami. Součástí je vybudování parku s množstvím zeleně, která bude místním obyvatelům v budoucnu skýtat příjemné místo pro odpočinek.

Bezprostřední blízkost přírodního parku Prokopské údolí, MHD v pěší vzdálenosti (bus a tramvaj 3 min.), šíře občanského vybavení (škola, lékař, supermarket) i výborné dopravní napojení na D1 a D5, činí toto místo velmi atraktivním pro všechny věkové skupiny.

Skladba bytů v nově nabízené etapě, Kaskády Barrandov IV, je zajímavá jak pro tzv. singles, tak pro početnější rodiny s dětmi. Aktuální etapa zahrnuje jeden bytový dům s celkovým počtem 63 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk a velikostech od 47 m2 do 100 m2.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů