Jinonická vyhlídka

Lokalita: Praha 5 - Jinonice
Typizace: 2+kk - 3+kk, 43m2 - 86 m2
Cena: 3 645 420 Kč - 5 112 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.jinonickavyhlidka.cz
Prodejce:
Jinonická vyhlídka

Pokud hledáte příjemné a kvalitní bydlení v moderním domě s rozvinutou infrastrukturou v nejbližším okolí, jste na správné adrese. Jinonická vyhlídka nabízí 60 bytů pro komfortní a bezpečné bydlení. Navíc v místě, kde máte vše na dosah.

Poloha domu na hraně svahu nabízí zajímavé výhledy na panorama Prahy i blízké zelené svahy Vidoule. Architektonický návrh této polohy využívá a nabízí tak atraktivní výhledy pro většinu bytů.

Developerský projekt Jinonická vyhlídka (mapa) nabízí mimořádnou možnost klidného a bezpečného bydlení s unikátním výhledem na panorama Prahy. Nový obytný dům vyrůstá v lokalitě s rozvinutou sítí služeb (včetně škol), v blízkosti přírodních parků Vidoule a Prokopské údolí a přitom v dosahu centra města Prahy v ideálním čase. Zásadní výhodou projektu je využívání infrastruktury v okolí a dostupnost centra bez nutnosti využití dopravy automobilem.

Bytový dům Jinonická vyhlídka je umístěn v bezprostřední blízkosti stanice metra B Jinonice v docházkové vzdálenosti 1 minuty. Dostupnost centra města Prahy – Václavské náměstí - je tedy naprosto reálně zajištěna do 10 minut v rámci obvyklé denní doby. Z hlediska dopravy automobilem nabízí umístění bytového domu vzhledem k přímému napojení nejbližšího okolí na vnitřní městský okruh ideální dopravní situaci pro cestu do centra města i pro výjezd z města

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů