Harfa Park IV.

Lokalita: Praha 9 - Vysočany
Typizace: 1+kk - 4+kk, 27 m2 - 118 m2
Cena: 2,8 mil. - 4,2 mil.
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.harfa-park.cz/harfa-park-4
Prodejce:
Harfa Park IV.

Po velkolepém úspěchu tří předchozích etap Nové Harfy bylo rozhodnuto o rozšíření projektu, jež bylo realizováno v rámci dalších dvou etap. Etapa Harfa park IV. bude dokončena na podzim roku 2011 a zájemcům o kvalitní bydlení nabídne celkem 101 bytů. IV. etapa je tvořena 3 rezidenčními domy, které jsou protkány cestičkami a obklopeny veřejnou zelení.

Dispozice jednotlivých bytů se liší dle velikosti. K prodeji jsou připraveny byty ve velikosti 1+kk (27 m2) a pochopitelně i prostornější 4+kk, které disponují 118 m2. Veškeré byty jsou standardně vybaveny dle nejpřísnějších evropských norem. Každý z bytů má svůj vlastní balkon, terasu, lodžii či oplocenou předzahrádku, na které můžete v klidu odpočívat a relaxovat po náročném dni.

Etapa Harfa Park IV. je doplněna o moderní garáže, které nabízejí pohodlné parkování v blízkosti jednotlivých bytů. Kromě jednotlivých garáží jsou připravena také garážová stání, která mohou rezidenti pochopitelně využívat dle vlastního uvážení. Harfa Park je obklopen množstvím obchodů, kaváren, dětských hřišť, zeleně, míst určených k relaxaci a nabízí také veškerou občanskou vybavenost. Pokud hledáte kvalitní místo pro budoucí život, jistě rezidenční projekt Nová Harfa nepřehlédněte!

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů