Ďáblický Háj

Lokalita: Praha 8 - Ďáblice
Typizace:
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.dablickyhaj.cz/
Prodejce:
Ďáblický Háj

Rezidenční komplex se skládá z 9 domů s 52 byty o velikosti 1+kk až 4+kk a nabízí nadstandardní úroveň bydlení rodinného charakteru. V každém domě jsou tři nadzemní podlaží s výtahemi. Byty jsou orientované převážně západním a jižním směrem, kvalitní vybavení je samozřejmostí a splní i ty nejvyšší nároky. V zajímavě řešených obytných místnostech jsou ve standardním provedení plovoucí podlahy, v koupelnách je velkoformátová moderní dlažba a obklady. Byty v 1. a 2. patře mají terasu a byty v přízemí vlastní předzahrádku. V podzemním podlaží každého domu jsou parkovací stání rezidentů a sklepní kóje. Lokalita Ďáblice nabízí bydlení ve velkoměstě a zároveň v blízkosti přírody u Ďáblického háje. Předností je zde plně rozvinutá občanská vybavenost a široké spektrum služeb. V blízkosti se nachází základní škola, mateřská školka, hřiště, pošta, nákupní středisko. Velkou výhodou je krátká dopravní vzdálenost k metru Ládví, autobusová zastávka MHD je 200m, od tramvaje vás dělí 3 minuty chůze. Obchodní a zábavní centrum Letňany je vzdáleno 5 min. jízdy autem. Nespornou výhodou je i snadná dostupnost na pražský okruh, na dálnici D8 a do centra města.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů