Cubic House

Lokalita: Praha 5 - Košíře
Typizace: 3+kk - 5+kk, 120 m2 - 188 m2
Cena: 11 mil. - 22 mil.
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.vinvest.cz/
Prodejce:
Cubic House

Pod Šmukýřkou, Praha 5 - Košíře.

Projekt obsahuje ve třech částečně samostatných budovách devět luxusních bytových jednotek s velkolepými zelenými střechami, předzahrádkami, terasami. Projekt pochází z dílny prvotřídního studia ADR.

Projekt byl vytvářen se snahou o zachování veškeré okolní vegetace. Ze všech tří pohledových stran je obklopen svěží zelení přírodního listnatého lesa, který vytváří přirozený předěl od nejbližšího okolí. Cubic House obsahuje pouhých devět moderních bytových jednotek uspořádaných do tří částečně samostatných objektů se společným zázemím v podobě garáží, sklepů a dvou výtahů.

Všechny bytové jednotky jsou připraveny plnit ty nejnáročnější požadavky svých budoucích obyvatel na bydlení. Dispoziční řešení bytů je propracované do nejmenších detailů a ctí oddělení obytné a klidové zóny bytových jednotek. Zároveň zde jsou důmyslně řešeny úložné prostory. Každá jednotka je v rámci projektu originálem a umožňuje instalace moderních systémů integrovaného ovládání pro inteligentní domácnost.

Zdroj: http://sdeleni.idnes.cz/cubic-house-dokonaly-komfort-v-jedinecnem-prostoru-fhk-/eko-sdeleni.aspx?c=A111201_094654_eko-sdeleni_bar

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů