Byty Votice - Na náměstí

Lokalita: Votice - Na náměstí
Typizace: 1+kk - 4+ kk, 46 m2 - 93 m2
Cena: 820 547 Kč - 2 299 201 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.sgreality.cz/byty-na-namesti-votice/o-projektu
Prodejce:
Byty Votice - Na náměstí

Byty Votice - Na náměstí je projekt bytového domu s 22 byty, který vznikl na původním místě hotelu Modrá hvězda. Na základě rozhodnutí investora po provedení stavebního průzkumu byl tento objekt zcela zbourán a na jeho místě a na místě původního dvora byla od základů zahájena stavba zcela nového objektu se záměrem vybudovat moderní hotel s vlastním zázemím a kompletní nabídkou služeb. V době dokončené hrubé stavby včetně střechy, fasády a oken byl investorem přehodnocen investiční záměr na využití objektu jako hotelu a pro objekt byl hledán nový způsob využití. Rozhodnutím bylo přebudovat objekt na bytový dům. V roce 2005 byla část objektu stavebně oddělena a upravena tak, aby v ní mohlo vzniknout samostatné společenství vlastníků s 17 byty včetně technického zázemí. Po dokončení úprav v témže roce byly byty prodány do osobního vlastnictví.



Stejným způsobem je upravena zbylá část objektu, která je situována v centru města Votice, na náměstí Komenského a do ulice Kaplířova a má jedno podzemní a čtyři nadzemní podlaží s tím, že poslední podlaží je podkrovní. V rámci projektu Bytů Votice - Na náměstí se nabízí prodej 22 bytů. Byty jsou kategorií 1+kk, 2+kk, 3+kk, 4+kk. V podzemním podlaží je parkování, technické zázemí a sklepní kóje, dům je vybaven výtahem.

Město Votice má veškerou občanskou vybavenost, ve městě najdete školku, školu, poštu, zdravotnické a sportovní zařízení, nákupní střediska, kino, dále mnoho historických památek a v okolí naučné stezky a ve vzdálenosti cca 15 km areál Monínec s možností zimního a letního sportování.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů