Byty Vivus Pankrác

Lokalita: Praha 4 - Michle
Typizace: 33 - 104 m2, 1+kk - 4+kk
Cena: 2 259 633 Kč - 12 929 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.vivus.cz
Prodejce:
Byty Vivus Pankrác

Pojďte bydlet přímo do centra Pankráce.
Developerská skupina VIVUS pro Vás staví moderní , luxusní obytné domy pár metrů vzdálené od stanice metra Pankrác. Tento projekt se skládá ze dvou souběžně stojících sedmi respektive osmipatrových bytových domů. Hlavním záměrem je přiblížení Vašeho bydlení co nejblíže aktivitám celé rodiny. Areál plně odpovídá vysokým požadavkům moderního rezidenčního bydlení. Architektura zapadá do okolní zástavby. Na ustupujícím podlaží se nacházejí velké luxusní byty s velmi žádanými terasami, ze kterých je krásný výhled do okolí. Samozřejmostí jsou také podzemní parkovací stání, ze kterých vyjedete výtahem přímo k Vašemu bytu. K bytům jsou sklípky a součástí vybavení domů je i kočárkárna. V přízemí najdete obchůdky a další služby. Velikosti bytů jsou v celé škále od 26 do 130m2. Většina má balkon nebo terasu. Součástí je i dětské hřiště a předzahrádky k některým bytům. Všude jsou použity kvalitní materiály a připraveny telekomunikační rozvody. Cenu i kvalitu svého bydlení si můžete spoluutvářet, když využijete možnosti klientských změn. Celý projekt se nachází v ulici Hanusova, mezi stanicemi metra Pankrác a Budějovická.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů