Byty Kotíkovská

Lokalita: Plzeň 1 - Lochotín
Typizace: 1+kk - 4+kk, 69m2 - 109m2
Cena: 2 729 000 Kč - 3 949 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytykotikovska.cz/o-projektu.html
Prodejce:
Byty Kotíkovská

Byty Kotíkovská je mimořádný rezidenční projekt vznikající v rámci plzeňské městské části Lochotín.
Tento projekt tvoří architektonicky i materiálově zajímavé terasové bytové domy, reagující na svažující se terén ustupujícím posledním patrem. Jednotlivé domy se od sebe odklánějí, čímž vznikají zajímavé průhledy na město. Bytové domy v sobě ukrývají pestrou skladbu bytů. Vyšší standardy vybavení zajišťují nejen pohodlí, ale také bezpečnost rezidentů. Parkování je řešeno podzemními garážovými stáními, které budou z důvodu bezpečnosti a ochrany majetku obyvatel domu vybaveny bezpečnostním kamerovým systémem. Množství parkovacích míst pro návštěvy je i před domy. Všechny domy mají moderní výtahy a vstupy jsou bezbariérové. Na pozemku je počítáno i s klidovou zónou plnou zeleně, stromů a laviček u jezírek. Pro děti bude vybudováno dětské hřiště. Celý areál bude pro bezpečí rezidentů oplocen.


Byty o dispozicích 1+kk až 4+kk nabídnou svým obyvatelům luxusní prostorné místnosti a dostatek úložného místa díky šatnám a navíc ještě díky samostatným komorám ke každému bytu přímo na patře. Byty umožní krásný výhled a kontakt s okolím díky proskleným stěnám a prostorné terasy orientované na jihozápad přímo jakoby vyzývaly k posezení a relaxaci. Ke každému bytu náleží jedno až dvě krytá parkovací stání a celkově bude v celém areálu dostatek parkovacích míst. Je také kladen velký důraz na bezpečí a také kvalitu a ekologii.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů