Bytový komplex Brno - Komín

Lokalita: Brno - Komín
Typizace: 1+kk - 4+kk, 33 m2 - 120 m2
Cena: 3 459 000 Kč - 5 553 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/impera-styl-as/bytovy-komplex-brno-komin
Prodejce:
Bytový komplex Brno - Komín

Pro všechny zájemce o bydlení v Komíně je zde nový projekt na ulici Podveská v těsné blízkosti Střední školy informatiky a spojů na ulici Čichnova.
Ve dvou bytových domech se nachází celkem 58 bytů všech velikostí od 33 do 120 m2. Kromě veřejných odstavných stání na terénu je v suterénu budov k dispozici 16 uzavřených garáží a 43 garážových stání.

Je možno volit mezi osobním a družstevním vlastnictvím bytu o velikosti 1+kk až 4+kk. Všechny byty jsou vybaveny balkonem nebo terasou, v přízemí se nacházejí oblíbené byty se zahrádkami. Samozřejmostí je kvalitní dispoziční řešení a odpovídající standardní vybavení. U vybraných bytů v horních patrech s krásnou polohou a výhledem nabízíme vyšší standard.
Na bytový komplex je vydané územní rozhodnutí, v současné době probíhá stavební řízení. Předpoklad zahájení výstavby je konec léta/podzim 2010. Dokončení předpokládáme koncem roku 2011 až jaro 2012.
Garáže a garážová stání se rezervují přímo v kanceláři, cena stání je 264 tisíc, cena uzavřené garáže 360 tisíc včetně DPH.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů