Bytový dům v Chrlicích

Lokalita: Brno-město - Chrlice
Typizace: 4+kk, 118 - 140 m2
Cena: 5 212 300 Kč - 5 600 500 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://fiedlerreality.cz/default.asp?intPageID=1352
Prodejce:
Bytový dům v Chrlicích

Brno – Chrlice je nejjižnější městská část města Brna o rozloze 949 ha, počet obyvatel je 3176 (žijí v celkem 693 domech). Předtím byly Chrlice součástí městského obvodu Brno IV. K Brnu byly spolu s dalšími obcemi připojeny v roce 1971. Leží na levém břehu Svratky, sousedí s městskými částmi Tuřany (k.ú. Holásky, Tuřany, Brněnské Ivanovice) a Brno jih (k.ú. Přízřenice, Dolní a Horní Heršpice, Komárov). Na území Brno-venkov sousedí s Modřicemi, Rebešovicemi, Otmarovem, Sokolnicemi a Kobylnicemi. Chrlice mají v podstatě charakter velké vesnice, s veškerou občanskou vybaveností.

Projekt výstavby moderních nadstandardních terasových dvoubytů 4+kk s vysokou efektivitou provozu se nachází v okrajové části Brna, v Chrlicích. Jedná se o novostavbu dvou bytových domů - západní a východní křídlo se společným dvorem a zahradou. Domy jsou třípodlažní, nepodsklepené.

Výstavba je realizována ve stávající zástavbě rodinných domů, příjezd do uzavřeného areálu je řešen přes dvoukřídlá vrata na dálkové ovládání s kamerovým systémem, za bytovými domy se nachází zahrada se sadovou úpravou o výměře 900m2 a dětským hřištěm. Ke každé sekci náleží dvě parkovací místa přímo u domu, další parkovací místa jsou za domy. Dispoziční řešení sekcí zajišťuje dokonalé soukromí na terasách.

V západním křídle se nachází 5 sekcí se samostatnými vstupy o užitné ploše 118 - 140 m2 + terasy 23 - 44 m2 a předzahrádkou sloužící na parkování vozidel. V 1.NP je vstup do bytové jednotky, hala, prostorná komora, byt 1+kk – pokoj s kuchyňským koutem, koupelna. V 2.NP se nachází obytný prostor s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, ve 3.NP najdete 2 pokoje, koupelnu a opět terasu.

Východní křídlo je rozděleno na 4 sekce opět se samostatnými vstupy o užitné ploše od 124 do 133 m2 + terasy od 21 do 24 m2 s předzahrádkou pro parkování vozidel. V 1.NP se nachází byt 1+kk – pokoj s kuchyňským koutem a koupelna, úložný prostor přístupný ze dvora, v 2.NP je pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, ložnice a terasa a ve 3.NP pak pokoj s WC, sprchovým koutem a terasou.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů