Bytový dům - Sochorova, Brno

Lokalita: Brno - Žabovřesky
Typizace: 2+kk a 3+kk, 62 m2 - 87 m2
Cena: 2 2 990 000 Kč - 4 699 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/l-kontakt-realitni-a-uverove-centrum-s-r-o/bytovy-dum-sochorova-brno-zabovresky
Prodejce:
Bytový dům - Sochorova, Brno

Příjemné bydlení se Vám nabízí v nově dokončeném 5-ti podlažním domě s výtahem. Poslední volné bytové jednotky jsou 2+kk a 3+kk s balkóny či stále žádanější terasou.Nyní ke každému z bytů parkovací stání uvnitř areálu pro auto v ceně bytu.Sklepní kóje náleží ke každému z bytů.
Všechny byty jsou prodávány kompletně dokončené (bez KL), koupelny - moderní obklady, dlažby, sanita od firmy Prokoupelny Brno. Obytné prostory
mají řešenu plovoucí podlahu z masívu, ostatní plochu tvoří dlažby.
Atraktivitu nabízených bytů zvyšuje vyhledávaná lokalita, která se vyznačuje dobrou dostupností do centra (5 min), ale na druhé straně blízkostí rekreačních aktivit (cyklostezky, přehrada, Wilsonův les atd.).Nákupní středisko BILLA v blízkosti.
Nastěhování je možné ihned, takže je reálné pořízení bytu se stávající výší DPH.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů