Bytový dům Ralemi 2

Lokalita: Milovice - Rakouská ulice
Typizace: 1+kk až 3+kk, 46 - 104 m2
Cena: 1,2 - 2,6 mil.Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.ralemi.cz/index.html
Prodejce:
Bytový dům Ralemi 2

Nové, prostorné a dispozičně velmi moderně řešené bytové jednotky vznikají rekonstrukcí bývalých rakouských kasáren, které se nacházejí v v klidné lokalitě Milovického Lesoparku. Přestavbou cihlových budov se podařilo vytvořit ucelený bytový komplex tří obytných domů (A,B,C), z nichž dva jsou již plně obydleny.

Bytový dům C, který leží mezi domy A a B (ul. Rakouská a Kaštanová) je tvořen celkem 23 bytovými jednotkami o dispozici 1+kk až 3+kk. Všechny byty mají lodžii, u bytů v 1.NP je umožněn výstup na terén do přilehlých předzahrádek.

Jednotlivé byty budou vybaveny nadstandardním individuálním systémem vytápění moderními el. infrapanely, které budou spolu s termostatem v každé místnosti zajišťovat ideální tepelnou pohodu bytu. Tento systém, který je oproti plynovému ústřednímu topení o 20-30% efektivnější a navíc zdravější (nedochází k víření prachu), spolu s el. bojlerem pro ohřev vody a nízkým tarifem (20 hod. denně) dává budoucím majitelům 100% kontrolu nad jejich výdaji.

Parkovací stání je k dispozici ke všem bytům. Každý dům má vlastní parkoviště, kočárkárnu a v komplexu se nachází dvě dětská hřiště. V okolí bytových domů bude vysázena nová zeleň, aby byl zachován původní ráz okolní přírody.

Bytové domy se nacházejí v klidné lokalitě Milovic, uprostřed lesoparku Rakouského tábora. Možnost nadstandardních úprav v rámci klientských změn zákazníka je samozřejmostí. Byty jsou prodávány do osobního vlastnictví.

Milovice jsou známé především svým bývalým vojenským prostorem v části zvané Mladá. V tomto prostoru, zřízeném již za Rakousko-Uherska roku 1904, žilo během okupace Československa po roce 1968 více než 100.000 sovětských vojáků s rodinými příslušníky, kteří zde měli velké zázemí. Po konci okupace začal být vojenský prostor přestavován pro potřeby civilního obyvatelstva a za posledních několik let se do nových bytů ve městě nastěhovalo mnoho nových obyvatel ze všech koutů České republiky.V současné době se město skládá ze čtyř částí: Milovice , Benátecká Vrutice, Mladá, Boží Dar a žije zde téměř 9 tisíc obyvatel.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů