Bytový dům POHODA

Lokalita: Brno - Žebětín
Typizace: 1+kk - 4+kk, 36 - 114 m2
Cena: 1,6 - 2 mil.
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.fiedlerreality.cz/default.asp?intPageID=1047
Prodejce:
Bytový dům POHODA

Bytový dům POHODA bude postaven v katastrálním území Žebětín, který se rozprostírá na území o rozloze 1 360 ha. V roce 1971 byla původně samostatná obec připojena k městu Brnu a stala se jeho součástí. V roce 1990 došlo k obnovení místního úřadu a Žebětín se stal jednou z 29-ti městských částí v rámci města Brna. K 1. lednu 2002 bylo k trvalému pobytu v Žebětíně hlášeno celkem 2129 osob. Vzhledem k rozsáhlé bytové výstavbě počet obyvatel v posledních několika letech významně vzrostl. Žebětín je spolu s Bystrcí a Kníničkami nejzápadněji položená část města Brna. Rozprostírá se na březích Žebětínského potoka, ze všech stran je obklopena lesy. Na severu hraničí s Městskou částí Bystrc, na západě s obcí Ostrovačice (Brno-venkov), na jihu s obcí Popůvky (Brno-venkov) a s Městskou částí Bosonohy, na východě s Městskou částí Kohoutovice, na severovýchodě s Městskou částí Jundrov.

Bytový dům Pohoda: Celkový počet 63 bytových jednotek zahrnuje různé dispozice bytů od 1+kk po 4+kk, přičemž podlahová plocha bytů se pohybuje v rozmezí od 36 do 114 metrů čtverečních.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů