Bytový dům Michelangelova

Lokalita: Praha 10 - Strašnice
Typizace: 2+kk - 3+kk, 45 - 75 m2.
Cena: 3.235.650 Kč - 5.886.570 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.atriumrealestate.cz/michelangelova/
Prodejce:
Bytový dům Michelangelova

Bytový dům Michelangelova je soliterní, menší bytový dům, pouze se 7 bytovými jednotkami o dispozicích 2+kk až 3+kk. Byt v I.NP a byt v nejvyšším patře mají k dispozici prostornou terasu. Ke všem bytům je samozřejmě k dispozici garážové stání v suterénu domu a prostorné sklepní kóje. Nesmíme zapomenout i na kolárnu/kočárkárnu. Projekt má velmi intimní charakter a plynule navazuje na stávající zástavbu a přilehlý park. Byty jsou stavěny ve vysokém standardu, samozřejmostí je výtah v domě z garáží až do bytů. Všechny byty mají balkon nebo terasu. Ideální bydlení zde najdou jak mladí lidé, kteří hledají tzv. startovací byt v podobě dvoupokojových bytů, tak rodiny s dětmi, které si v tomto projektu mohou vybrat třípokojové byty s terasami a je vhodný i pro seniory, neboť v domě je pro maximální standard výtah již z podzemního patra, tudíž je přístup naprosto bezbariérový.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů