Bytový areál LESKAVA - 2. etapa

Lokalita: Brno - Starý Lískovec
Typizace: 1+kk až 4+kk, od 33 m2 do 115 m2
Cena: 1 393 200 Kč - 3 594 500 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytyleskava.cz/cz/byty-brno.php
Prodejce:
Bytový areál LESKAVA - 2. etapa

Místem výstavby bytového komplexu je rovinatý pozemek při ulici Elišky Přemyslovny v katastru Starý-Lískovec, Městská část Starý Lískovec leží na jihozápadním okraji města Brna. Má svojí vlastní radnici, která se nachází cca 300 m od místa výstavby tohoto rezidenčního bytového areálu.

Umístění stavby a její architektonické řešení představuje pro své budoucí uživatele především tyto přednosti: umístění v blízkosti centra, pěší dostupnost k městské hromadné dopravě, 8 minut MHD do středu města, snadná dostupnost nákupních center, restaurací, kulturního centra, obchodů a služeb, benzínových čerpacích stanic, pošty, nemocnice, mateřská školky v nejbližším okolí, základní škola, která bezprostředně sousedí s areálem, veřejné koupaliště atd.
Jedná se o soubor obytných domů s vlastním komunikačním systémem (silnice, chodníky, parkovací plochy). V projektu je kladen velký důraz na zeleň a oddychové zóny. To vše doprovázeno unikátním systémem umělých jezírek. Děti najdou dostatek prostoru k realizaci na budovaném sportovišti.
Areál je tvořen objekty bytových domů se značením A až H. Objekty A, B, C, D, E a F jsou pětipodlažní. Bytové domy G a H pak jako šestipodlažní. Bytové domy jsou postaveny vždy ve dvojici. Takto umístěné domy vytváří mezi sebou velmi příjemnou oddychovou zónu ve formě přírodního atria.
Přízemí objektů je tvořeno z části parkovacími prostorami, sklepními kójemi a nebytovými prostory, které budou zdrojem služeb pro nově vzniklé bytové domy (1.360 m2 nebytových prostor).
Bytový soubor Leskava uspokojí jak zájemce o byty malometrážní (od 33 m2), tak zákazníky s vyššími nároky na velikost bytové jednotky (115 m2). Po dokončení bude v areálu celkem 256 bytových jednotek v kategoriích 1+kk až 4+kk a 360 parkovacích míst.
Parkovací místa lze volit jako krytá v přízemí jednotlivých objektů. Lze rovněž využít služby parkovacího domu (objekt I), kde bude možno zakoupit parkovací stání nebo můžete parkovat na dostatečném počtu parkovacích míst při objektech.
Vše stavěno s využitím kvalitních materiálů samozřejmého evropského standardu.

V současné době probíhá výstavba druhé etapy – domy E a F tj. 72 bytových jednotek.
Třetí etapa: DOKONČENÍ DOMŮ G, H V KVĚTNU 2012

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů