Bytový areál Jahodnice, 3. etapa

Lokalita: Praha 14 - Hostavice
Typizace: 1+kk až 4+kk, od 33 m2 do 93 m2
Cena: od 1 788 600 Kč do 5 193 100 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.skanskareality.cz/projekty/bytovy-areal-jahodnice-3-etapa
Prodejce:
Bytový areál Jahodnice, 3. etapa

Celý areál vzniká na území pražské čtvrti Hostavice, jež je katastrálním územím Prahy a součástí městské části Prahy 14. Samotný projekt se nachází jižně od ulice Českobrodská. Obytné polobloky projektu najdete v proluce za historickou zástavbou Dolních Počernic a Hostavickým potokem. Navazují tak na původní obytný celek Jahodnice, který byl komponován ve třicátých letech minulého století jako individuální rodinná zástavba.
Areál Jahodnice je situován do klidného místa uprostřed přírody, několik minut chůze od areálu se nachází údolí potoka Rokytka s několika rybníky, příjemné místo pro vycházky do zeleně.
Lokalita je velmi dobře dostupná, autem několik minut od Jarova po Českobrodské ulici, autobusem ze stanic metra Hloubětín, Palmovka, Želivského a Depo Hostivař, nebo od konečné tramvaje Spojovací. Nedaleko areálu je i železniční zastávka Praha Dolní Počernice, odkud lze za 22 minut dojet na Masarykovo nádraží.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů