Bytové družstvo Habr

Lokalita: Praha 9 - Střížkov, ul. Lovosická
Typizace: 1+kk - 4+kk, 38 m2 - 109 m2
Cena: 2,7 mil. - 5,3 mil
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytove-druzstvo-habr.cz/faze-1/o-projektu
Prodejce:
Bytové družstvo Habr

Projekt nabízí klidné a především kvalitní bydlení, které je citlivě zasazeno do příjemného okolí. Družstevní byt lze zakoupit v rámci dvou bytových domů, které budou propojeny cestičkami, parky a místy vhodnými k relaxaci. Toto kvalitní bydlení je vhodné obzvláště pro studenty, mladé rodiny s dětmi nebo pro osoby, které mají problém prokazovat své příjmy. Při koupi bytu v rámci projektu Bytové družstvo Habr, zaplatíte pouhých 25 %! Projekt nabízí spoustu dalších výhod, o kterých se můžete sami přesvědčit.

Projekt se se nachází na ulici Lovosická v lokalitě Prahy 9 – Střížkov. Začátek 20. století byl pro tuto lokalitu zlomový. Nejdříve jej, následkem průmyslového rozvoje, začala zaplňovat řada nevzhledných továrních domků, které se staly domovem dělníků z Vysočan a Libně. O lokalitě se začalo mluvit jako o dělnické kolonii, která opticky příliš dobře nepůsobila. Zlom nastal až v 2. polovině 60. let 20. století a to výstavbou sídliště Západní město. Silnice, která vedla mezi Prosekem a centrem Vysočan, byla vystavěna v letech 1965-1966. Sloužila k efektivnější dopravě mezi těmito lokalitami. Právě v této chvíli se začala rýsovat novodobá tvář Proseku, kterou známe dnes.

V současné době patří Prosek mezi nejatraktivnější a nejvyhledávanější lokality rezidentů, kteří ocení výbornou dopravní dostupnost, široké spektrum služeb, atraktivní okolí i minimální vzdálenost do centra Prahy. Pokud patříte mezi sportovní nadšence, zajisté oceníte sportovní možnosti této lokality. V blízkosti se nachází plavecký bazén, fotbalové hřiště, tenisové kurty, squash, cyklostezky i jízdárna. Tou pomyslnou třešničkou na sportovním dortu je přítomnost letní bobové dráhy, která je doplněná o vyhlášenou restauraci s letní zahrádkou. Pokud dáváte přednost klidnějším procházkám, jistě Vás potěší přítomnost parku zvaného Park přátelství, ve kterém strávíte pohodové chvíle se svými nejbližšími.

Veškerá občanská vybavenost lokality je samozřejmostí. Projekt disponuje širokou škálou nákupních možností, v okolí naleznete několik mateřských a základních škol, ale i gymnázium. V místě je také poliklinika, banka, pošta, veterina, restaurace a nejrůznější kavárny. Pokud dáváte přednost nákupu ve větších obchodních centrech, do nejbližšího nákupního centra Letňany se dostanete MHD nebo autem za pár minut. Co se týče dopravní dostupnosti, i ta je v této lokalitě řešena velmi kvalitně. Pouhá jedna minuta Vás dělí od nejbližší autobusové zastávky a na metro stanice „C“ – Křižíkova se dostanete za 3 minuty.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů