Bytové domy U Vinice

Lokalita: Pardubice - Vinice
Typizace: 1+kk - 3+kk, 60 m2 - 140 m2
Cena: 1 287 981 Kč - 3 669 707 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.uvinice.cz/cs/
Prodejce:
Bytové domy U Vinice

Co se vybaví obyvatelům Pardubic, když se řekne "Vinice"? Určitě spousta zeleně. A také ideální procházkové místo - ať už s rodinou či jen pěkně ve dvou, romanticky. Někdo Vinici miluje jako místo pro sportování - běhání, bruslení, jízda na kole, fotbal - to vše je na Vinici možné. To vše jen 5 minut pěsky z centra města.

Ať už ale pardubickou Vinici máte rádi z jakéhokoliv důvodu, či se teprve chystáte její kouzlo objevit, mohl by vás zajímat nový projekt pardubické společnosti IP stav. Díky němu totiž Vinice nemusí být jen vaším oblíbeným místem na procházky. Můžete tady i bydlet.

Na Vinici totiž vyroste hned několik energeticky úsporných domů, ve kterých si budete moci vybrat ze 410-450 bytů s balkonem, terasou, či dokonce předzahrádkou nebo si zde pronajmout komerční prostory.

Je pak samozřejmostí, že společnost IP stav, developer projektu U Vinice, přísně dbá na to, aby výstavba nenarušila unikátní charakter oblíbené Vinice.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů