Brno - Slatina - bytové domy (I.etapa)

Lokalita: Brno - Slatina
Typizace: 2+kk, 54 m2
Cena: 1 894 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bydlenibrno.cz/byty/brno-slatina/bytove-domy/zakladni-informace
Prodejce:
Brno - Slatina - bytové domy (I.etapa)

Na východním okraji Brna leží městská část Slatina. Spojení s centrem města zajišťují pravidelné linky MHD. Dobrá dopravní dostupnost je velkou výhodou této lokality, ale zdaleka ne jedinou. Slatina se může pochlubit také velmi dobrou občanskou vybaveností.
V první etapě zde vyrůstají dva bytové domy A a B, každý o 38 bytových jednotkách. Celý projekt je situován na rovinatém pozemku a plynule naváže na stávající zástavbu rodinných domů, podél ulice Za Kostelem. V nabídce naleznete bytové jednotky 1+kk až 3+kk s balkonem, terasou či předzahrádkou, které jsou svou cenou určeny především pro mladé páry a rodiny s dětmi jako jejich startovací bydlení.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů