Britská čtvrť II

Lokalita: Praha 13 - Stodůlky
Typizace: 1+kk - 4+kk, 37m2 - 120m2
Cena: 2 300 000 Kč - 5 500 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.finep.cz/synweb/docs/uec_proj.aspx?DocID=67012&etap=ZR3
Prodejce:
Britská čtvrť II

Západní Město lze lokalizovat územím Prahy 13, resp. pražských Stodůlek. Jedná se o území bývalé zemědělské krajiny, které je obklopeno malými obcemi a především spoustou zeleně v podobě luk a strání. Inspiraci pro vybudování Západního Města jsme čerpali v zahraničí, kde je běžné, že se zcela přirozeným způsobem prolíná život místních obyvatel (rezidentů) se životem lidí, kteří do dané lokality dojíždějí za prací. Tento princip umožňuje celodenní aktivní využití lokality jak pro práci, tak rekreaci.

Jde o novou čtvrť, ve které naleznete jak kancelářské budovy City West, tak obytné domy Britská čtvrť. To vše je již nyní doplněno komerčními prostory, díky nimž mají návštěvníci i obyvatelé zajištěny potřebné služby. V Západním Městě vzniká zelení lemované centrální náměstí, které bude spolu s centrálním parkem jedinečným místem pro setkávání s rodinou, přáteli či obchodními partnery. Unikátnost a architektonickou výjimečnost Západního Města zdůrazňuje dominanta administrativní části City West, kterou je desetipodlažní objekt ve tvaru diamantu.

Západní Město je výborně dostupnou lokalitou. Vymezují ji známé dopravní tepny Jeremiášova a Rozvadovská spojka, která navazuje na Pražský okruh a plzeňskou dálnici D5. Výborně dostupné je také letiště Ruzyně a centrum Prahy, a to i díky vlastní stanici metra trasy "B", která je umístěna přímo na náměstí. 5 minut chůze je také známé nákupní centrum Zličín s obchody jako je Tesco či IKEA.

Britská čtvrť je první rezidenční projekt vznikající v rámci nové městské části Západní Město.
Tvoří ji architektonicky i materiálově zajímavé bytové domy, jež v sobě ukrývají pestrou skladbu bytů. Vyšší standardy vybavení zajišťují nejen pohodlí, ale také bezpečnost rezidentů. Parkování je řešeno podzemními garážemi, které jsou z důvodu bezpečnosti a ochrany majetku obyvatel domu vybaveny bezpečnostním kamerovým systémem. Množství parkovacích míst pro návštěvy či další rodinný vůz je i před domy. Všechny domy mají moderní výtahy a vstupy jsou bezbariérové Ve vnitrobloku je klidová zóna plná zeleně, stromů a laviček. Pro děti je vybudováno dětské hřiště.

První etapu Britské čtvrti tvoří celkem pět bytových domů, kde je k dispozici 298 bytů nejrůznějších dispozic a velikostí. Všechny byty jsou již dokončeny a připraveny k nastěhování. V první etapě výstavby, Britské čtvrti I, si můžete vybrat z bytů malometrážních 1+kk o rozloze 31 m2, až po velkometrážní 4+kk o výměře 110 m2. Všechny byty mají terasu, balkon nebo předzahrádku. Průměrná velikost balkonů a lodžií je cca 9m2. Ve vyšších patrech se nacházejí luxusní byty s ustupujícími terasami o rozloze větší než 100 m2.

Druhá etapa bytového projektu, Britská čtvrť II, navazuje na stávající dokončenou část. Druhou etapu tvoří jeden bytový dům se 78 byty o dispozicích od 1+kk o rozloze 37 m2 až po velkoryse řešené luxusní byty 4+kk o rozloze 120 m2.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů