Barevné Letňany - II.etapa Modrý a Žlutý

Lokalita: Praha 9 - Letňany, Chlebovická
Typizace: od 31m2 do 196m2
Cena: od 1 828 477 Kč do 7 284 344 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.barevneletnany.cz/bytove-projekty/barevne-letnany-komercni-vyuziti.html
Prodejce:
Barevné Letňany - II.etapa Modrý a Žlutý

Bytový soubor „Barevné Letňany“ se nachází v Praze 9, ulice Chlebovická, v blízkosti stanice metra trasy „C“. .

Developerovi se podařilo navázat na hladký prodej předchozích dvou etap projektu. První etapa – Červený dům – je již kompletně osídlená, v druhé – Žlutém domě – zbývají před podzimní kolaudací poslední dva volné byty.

„Klienti oceňují především příznivé ceny, které jsou hluboko pod pražským průměrem,“ míní Martin Malínský, výkonný ředitel společnosti Trigema Real, která je výhradním prodejcem projektu. „Svou roli ale nepochybně hraje i dobře zvolená lokalita, férové jednání s klienty i tradičně dobrá architektonická a stavební kvalita našich projektů.“

Stavba Modrého domu bude dokončena v říjnu 2011. Pro zájemce o bydlení v Barevných Letňanech je ve Žlutém domě zpřístupněn každé úterý a čtvrtek od 14 do 18 hodin vzorový byt.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů