AZ TOWER

Lokalita: Brno - město - Štýřice
Typizace: 60 - 135 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.aztower.cz/o-projektu/
Prodejce:
AZ TOWER

20. dubna 2011 společnost AZ Tower oficiálně zahájila výstavbu nejvyšší třicetipodlažní budovy AZ Tower v České republice. Tato výjimečná stavba vyroste v nově vznikajícím Jižním centru, kterému se začíná přezdívat brněnský Manhattan.
Generálním dodavatelem díla je akciová společnost PSJ, která se v minulosti podílela na dostavbě pankráckého objektu CITY TOWER, současné nejvyšší budovy v Česku. AZ Tower ji včetně svého vysílače převýší o 2 metry na rekordních 111 metrů.

Ve dvou podzemních patrech zaparkuje 265 aut. V přízemí budovy se bude nacházet autosalon, atrium s recepcí, obchody, kavárna, zasedací sály a archiv. V třetím patře vznikne restaurace. V posledních 6 patrech je počítáno s 12 exklusivními bytovými jednotkami. Díky této koncepci se všechny byty zařadí na dlouhou dobu mezi nejprestižnější a nejvýše umístěné bydlení v České republice. Ostatní patra budovy jsou určené pro administrativní a komerční prostory.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů